In onze vernieuwde, vergrote watersportwinkel hebben wij voor zowel de motorbootvaarder, als de toer- en de wedstrijdzeiler een ruim assortiment. Door jarenlange ervaring kunt u rekenen op een vakkundig advies.

Voor uw boot
U kunt bij ons terecht voor alles voor uw boot en uzelf. Voor uw boot hebben wij alles op het gebied van techniek, verf (De Ijssel, Epifanes, International, Stopani, Owatrol), onderhoud, motoren en alle toebehoren (Vetus, Drinkwaard, Exalto, Technautic e.a.), gas en gasflessen, water, elektra, sanitair, ramen en raamrubbers, verwarming en verkoeling, touwwerk, blokken en beslag (Harken, Ronstan, RWO), fenders, kussens, ruime voorraad rvs schroeven/bouten en hang- en sluitwerk, vlaggen, vlaggenstokken, borstels, kompassen etc. 

Voor uzelf
Voor uzelf hebben we casual en technische kleding, o.a. waterdichte jassen en broeken, ook voor het fietsen te gebruiken (Magic Marine, Gill, Gul, RW, Slam), zwem- en reddingsvesten (Besto, Magic Marine, Spinlock, Gill, Zhik, Gul , Optiparts), horloges, laarzen en schoenen (Dubarry en Quaside), nautische geschenken en boeken, starthorloges, glazen, borden, de Cobb bbq etc.

Wij hebben een groot assortiment en kennis op het gebied van techniek en stroom aan boord, zonnepanelen, navigatieverlichting en kunnen de verschillende apparatuur ook voor u inbouwen.

Wij verkopen verschillende merken motoren en boegschroeven (Vetus, Craftsman etc.) en alle bijbehorende onderdelen, hebben daar veel kennis van en bouwen deze ook voor u in.

De winkel beschikt over een groot assortiment verf, antifouling, schoonmaakmiddelen en poetsmiddelen. Graag lopen we even mee naar de boot voor een goed advies. Met specifieke apparatuur kunnen wij de laagdikte van uw verf meten.

U vindt in de winkel een groot assortiment op gebied van toiletten, vuilwatersystemen, boilers, slangen, fittingen, doorvoeren en alles waarmee u uw gas en water door de boot moet laten stromen.

Merken als Ronstan, Harken, Wichard, 316 en fenders in alle soorten, maten en kwaliteiten, zijn terug te vinden in de winkel.

Groot assortiment lijnen, schoten, staaldraad voor elke boot. Een splits of oog in uw lijn of een beslag aan uw staaldraad walsen, vraag naar de mogelijkheden.

Diverse merken kachels, zoals Webasto en Ebespecher. Verder o.a. Dometic koellades, koelkasten en kooktoestellen in verschillende maten, die we tevens voor u kunnen inbouwen. Deze onderdelen hebben wij niet in de winkel staan, maar kunnen op aanvraag besteld worden.

Kom snuffelen en verwen uzelf met een goed zwemvest of met technische en casual kleding van verschillende merken zoals Gill, Magic Marine, Gul, Zhik, Roostestein Wolke, Slam en supkleding van Jobe. Tevens hebben wij schoenen en laarzen van verschillende merken en een groot assortiment waterdichte tassen in alle maten en kleuren.

Zoekt u een mooi boek, waterkaart of een leuk nautisch cadeau, zoals bijvoorbeeld de Comfort Seat, kaartkussens en bootkussens voor aan boord, een verrekijker of handige glazen met antislip onderkant? Dit alles vindt u bij Ad Spek Watersport.

Koken aan boord is altijd leuk, maar wel op goedgekeurde kooktoestellen. Daarbij mag ook de Cobb barbecue met zijn diverse accessoires niet ontbreken. Ook andere kookattributen en boeken over koken aan boord zijn een must voor elke schipper.

Assortiment