Korte stalling

Als passant een paar dagen in de jachthaven liggen of de boot tijdelijk de kant op (binnen- en/of buitenstalling) om zelf te klussen, uw werkzaamheden uit te besteden aan de vakkundige medewerkers of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Alle faciliteiten zijn aanwezig om zelf reparaties en onderhoud uit te voeren. In de watersportwinkel vind u alle nodige materialen en kunt u uitgebreid advies krijgen. Ook kunt u diverse machines bij ons huren, die u nodig heeft voor uw onderhoud. Heeft u daar geen zin in of geen tijd voor, dan kunt u de reparaties en het onderhoud laten uitvoeren door Vlietland Jachtservice en zijn medewerkers.

Veel boten komen om de paar jaar even een paar weken de kant op voor hun onderhoud. Dit kan het beste in het voorjaar en de zomer gebeuren, omdat de temperaturen en de luchtvochtigheid dan beter zijn. Er kan dan sneller en mooier gewerkt worden waardoor het resultaat maximaal behaald kan worden. 

Alle boten staan op aangepaste bokken. De korte stalling kan maximaal tot 1 oktober, daarna gaan alle boten automatisch over in de winterstalling.

Aanvraagformulier